Kus elab Pisi-Triibiku perekond?

Olen pisi-Triibik ja otsin talveks endale päris kodu. Ajutiselt elan lemmikloomahoidja aias ja vahete vahel uudistan toas ka ringi. Kahjuks nende perekond ei saa endale enam loomi juurde võtta. Nad pakuvad mulle süüa ja kuna mu silmad olid paistes ja rähmas, siis viisid mind arsti juurde. Seetõttu ma nüüd pelgan inimesi, et nad mind uuesti kinni ei püüaks ja kuskile kotti ei paneks jälle. Nüüdsest külastan neid õhtuti, tausta sisse ära hajudes ning hiilides (sel ajal kui arstid on koju läinud). Silmad said vahepeal korda. Ilmselt nad siiski nihverdasid mulle söögi sisse mingit rohtu, aga ma ei pannud tähele, sest isu on hea ja toiduga ma ei pirtsuta. Vajan veel ravi ja arved tasub vajadusel lemmikloomahoidja pere, kuid alguses on vaja kohta, kus saab ravida, mind toas hoida, et ma ära ei põgeneks ja saaks rohtu anda. Teiste kasside, siilide ja koertega saan hästi läbi ja neid ei karda. Mulle sobib ideaalselt selline kodu, kus saan õues elada, aga pääsen ka tuppa inimeste juurde, kui uutel omanikel on kannatlikust mu usaldus võita. Kui soovite mind enda juurde elama, siis palun võtke ühendust Kärt Kanniga e-mailil k2.kann@gmail.com või telefonil 56253342.